Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Koval reality vám ponúkajú na predaj novostavbu 4 izbového rodinného domu nachádzajúceho sa v obci Zbehy, vzdialenosť od Nitry 8 km.

Pozemok je o rozlohe 2135 m2, rozmer cca 18 x 114m, rovinatý, slnečný, čiastočne oplotený, intravilán, prístupová cesta asfaltová. Výhodou je prístup na pozemok z dvoch strán, čo umožňuje výstavbu ďaľšieho RD na pozemku. Inžinierske siete: elektrina, voda, plyn, žumpa 10 m3.

Rodinný dom je postavený z tehly Wienerberger 45 cm, zateplený 5 cm polystyrénom, sedlová strecha s klasickým krovom, škridla Mediterran, stropy sadrokartón, zatelpenie 20 cm vata Nobasil, celá pochôdzna poval s OSB dosiek, plastové okná Salamander s izolačným 2 sklom, kúrenie podlahové teplovodné, plynový kotol so zásobníkom, krb, klimatizácia, plávajúce podlahy a dlažba, obložkové zárubne, kuchynská linka Decodom so zabudovanými spotrebičmi, kamerový systém ... 

Dispozícia: vstupná chodba, chodba, samostatná toaleta, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou, obývačka prepojená s kuchyňou s východom na prestrešenú terasu, špajza, technická miestnosť, 2 x nepriechodná izba, spálňa so šatníkom s vchodom do kúpeľne.

Všetky fotky nájdete na stránke kovalreality.sk

Ak vás táto nehnuteľnosť oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať, rada si to s Vami osobne prídem pozrieť.

V cene je zahrnuté vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. 

Možnosť vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
2135 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
134.3 m2
Zastavaná plocha:
186 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Typ budovy:
tehla
Terasa:
áno
Špajza:
áno
Rok kolaudácie:
2021
Celková plocha:
2135 m2
Terasa plocha:
27 m2
Počet terás:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti