Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Koval & partners ponúka exkluzívne na predaj rodinný dom vo Veľkom Záluží

Ulica: Veľké Zálužie
Obec: Veľké Zálužie
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
275 000 €

Popis nehnuteľnosti

 

Koval & partners ponúka exkluzívne na predaj 4izbový rodinný dom vo Veľkom Záluží.Je murovaný,jednopodlažný ,zastrešený šikmou strechou s krytinou z pálenej tehly.Rodinný dom je napojený na vodovod a elektrickú energiu.Vykurovanie je podlahové elektrickým kotlom.Kanalizácia je riešená žumpou o objemu 10m3.Do užívania bol daný v roku 2014.

Dispozične je tvorený: zastrešeným vstupom,vstupnou chodbou zo vstavanou skriňou,samostatným WC s umývadlom,detskou izbou,obývačkou s kuchyňou a špajzou,kúpelňou s WC,bidetom,dvomi umývadlami a sprchovacím kútom,spálňou zo šatníkom,izbou a zimnou záhradou.

Rodinný dom je oplotený ,brána na pozemok je diaľkovo ovládaná.Parkovanie vo vnútri je pre dve až tri auta.Na pozemku sa nachádza plastový domček na náradie.

3D obhliadku si môžete pozrieť na: https://momento360.com/e/uc/cfa22f48f8ce4bee8f36810d45e97a4d?utm_campaign=embed&utm_source=other&reset-heading=true&size=medium&display-plan=true

V cene je zahrnuté vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. Podanie návrhu na vklad je elektronicky, cestou advokátskej kancelárie. Zabezpečujeme taktiež cestou nášho hypotekárneho špecialistu vybavenie hypotekárneho úveru i znaleckého posudku.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
590 m2
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
117.3 m2
Zastavaná plocha:
156 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Rok výstavby:
2014
Rok poslednej rekonštrukcie:
2014
Rok kolaudácie:
2014

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Tomáš Koval, RSc

Ing. Tomáš Koval, RSc

Konateľ spoločnosti.
V realitách pracujem od roku 2010, v realitnej kancelárii mám na starosti i finančné poradenstvo v ktorom pracujem od roku 1999.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti