Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti


   Koval Reality Vám ponúkajú na predaj útulný domček v krásnej prírode pohoria Tribeč a  obce   Kostoľany pod Tribečom. 

  Dom je  v strede obce, je vhodný na chalupu, alebo na trvalé bývanie, dom je  v blízkosti autobusovej zastávky.  K domu patrí 842 m2 pozemku, ktorý môže budúci majiteľ využiť na akékoľvek hobby či iné činnosti.

Dispozícia: - vstup, dlhá presvetlená chodba, kuchyňa, špajza, 3 izby (z toho jedna priechodná), kúpeľňa s vaňou, chemické WC (nakoľko sa v obci realizuje kanalizácia - pripája sa na ČOV, počíta sa s realizáciou pripojky) a zastrešená terasa. Zo špajze sa dá vyjsť na pochôdznú povalu, kde sa dajú dobudovať ďalšie izby. Súčasťou domu je i dielňa. Dom sa predáva skoro úplne zariadený. Konštrukčným prvkom domu je pálená tehla, je po čiastočnej rekonštrukcii cca v roku 2015 (nový krov, zateplený zvnútra, nové omietky, dlažby, radiátory, okná, dvere, atď), strecha je pôvodná, avšak vo veľmi dobrom stave. Dom je napojený na vlastnú studňu, plyn a má menené rozvody elektriny. Taktiež má úplne nový plynový kotol a čerpadlo na vodu. Kanalizácia je pred pozemkom, no momentálne nie je spustená. Je možnosť si vybudovať aj žumpu v zadnej časti za domom. Domček má dva vstupy, z prednej časti domu a zo zadnej časti cez terasu, je celý oplotený, avšak zdieľa spoločný dvor s ďalšími tromi chalupami. K domu patrí rozľahlá záhrada (o veľkosti 626 m2)   v jej zadnej časti, plnej ovocných stromov a bylín, siahajúcej až k miestnemu potôčiku.

Predná časť pozemku  (kde je domček s terasou) má rozlohu 216 m2. Nehnuteľnosť nachádzajúca sa v časti ktorá  je vstupnou bránou k  hradu Gýmeš, je tu množstvo možností na rôzne turistické a cyklistické trasy.

Domček je vhodný pre ľudí, vyhľadávajúcich pekné tiché prostredie, na oddych a turistiku (ktorím neprekáža, že budú zdieľajú spoločný predný dvor s ďalšími chalupármi. V obci je základná občianska vybavenosť, materská škola, potraviny, kostol, krčma, multifunkčné ihrisko a podobne. Obec je vzdialená do 20 minút autom od krajského mesta Nitra, cca 18 minút od Zlatých Moraviec a do 15 minút diaľnica smer BA/BB. 

   Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť :

- Vhodné ako investícia (prenajímanie)

- Slnečný pozemok a nikým nerušené bývanie

- Zaujímavá lokalita na relax v krásnom prírodou obklopenom prostredí

- Rýchla dostupnosť do mesta a na diaľnicu 

Ak vás táto nehnuteľnosť oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať, rád si to s Vami osobne prídem pozrieť.

   V cene je zahrnuté vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha predzáhradky:
4 m2
Plocha pozemku:
838 m2
Úžitková plocha:
842 m2
Podlahová plocha:
79 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
3
Terasa:
áno
Špajza:
áno
Dielňa:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
2015
Celková plocha:
842 m2
Terasa plocha:
19 m2
Počet terás:
1
Vykurovanie - centrálne:
áno
Satelit:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti