Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj trojizbový byt + garáž vo Veľkých Kapušanoch

Ulica: P. O. Hviezdoslava
Obec: Veľké Kapušany
Okres: Michalovce
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
82 000 €

Popis nehnuteľnosti

   Koval Reality Vám ponúkajú na predaj trojizbový byt v meste Veľké Kapušany (ležiacej vo Východoslovenskej nížine medzi riekami Uh, Latorica a Laborec a je centrom novodobého mikroregiónu Použie).

   Byt nachádzajúci sa na treťom poschodí (štvorposchodového zatepleného bytového domu  orientovaného na juhovýchod) je po čiastočnej rekonštrukcií, výmena okien a vnútorných dverí, plávajúca podlaha. Byt je v centre mesta, plocha bytu 68 m2 (jeho cena je 65.000€)

Dispozícia bytu: široká chodba z ktorej sa dá vstupovať do obývacej izby, detskej izby a spáľňe. Kuchyňa s komorovou skriňou a kupeľňa s vaňou a umývadlom, samostatná toaleta. Jadro bytu je v pôvodnom stave možná rekonštrukcia kúpeľne a Wc podľa vlastných predstáv. K bytu prislúcha väčšia pivnica. Byt je v dobrom obývateľnom stave, voľný ihneď. 

   Spolu s bytom je v ponuke aj garáž (ktorá je vo vzdialenosti do 50m) v blízkosti bytového domu. Garáž má veľkosť 25m2 s montážnou jamou a s elektrinou 380V (vlastné hodiny), v garáži sú (v strope) namontované koľajnice na prácu  s  ťažkými bremenami (motory a pod, ). Podľa záujmu je možnosť predávať garáž aj samostatne ( za cenu 17.000€).

   Bytový dom sa nachádza v žiadanej lokalite, plnej zelene. V lokalite je kompletná občianska vybavenosť - škola, škôlka, obchodné centrum, gymnázium, parkovacie miesta aj pred bytovým domom.

   Ak vás táto nehnuteľnosť oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať, rád si to s Vami osobne prídem pozrieť.

   V cene je zahrnuté vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
76 m2
Podlahová plocha:
80 m2
Skladová plocha:
5 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
3
Typ budovy:
panelová stavba
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Loggia:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Verejné vonkajšie parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Rok výstavby:
1978
Rok poslednej rekonštrukcie:
2011
Počet poschodí od prízemia vyššie:
4
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
3
Celková plocha:
80 m2
Plocha loggie:
4 m2
Počet logií:
1
Počet garáží:
1
Plocha garáže:
25 m2
Pivnica plocha:
5 m2
Počet pivníc:
1
Orientácia:
juhovýchod
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Telefón:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti