Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predám stavebný pozemok vo vyhľadávanej oblasti

Ulica: Veľké Úľany
Obec: Veľké Úľany
Okres: Galanta
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Priemyselná zóna
1 300 000 €

Popis nehnuteľnosti

   Koval Reality Vám ponúkajú v Obci Veľké Úľany ktoré sa po prvýkrát spomínajú r.1221 v podobe Fudemus a boli majetkom hradu Bratislava, na predaj rovinatý pozemok v tvare o rozlohe 19992m2 (v rozmeroch 401x91x128x71x261x44m). Pozemok sa nachádza v extraviláne obce (pozemok je vyňatý z pôdneho fondu) je v časti určenej pre priemyselnú výstavbu, všetky siete sú vyvedené vo vzdialenosti asi 183m od pozemku. K pozemku vedie asfaltová cesta, súbežne so spevnenou cestou, cez ktorú je možné priviesť siete k pozemku na susednej parcele je spoločnosť zaoberajúca sa spracovaním a konzerváciou mäsa. Ide o väčší pozemok ktorý je osobnom vlastníctve osôb a je ho možné využiť na účel výstavby priemyselných objektov.

   Ak vás táto ponuka oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať, rád si to s Vami osobne prídem pozrieť.

   V cene je zahrnuté vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
19992 m2
Typ zeme:
rovina
Celková plocha:
19992 m2
Orientácia:
juhozápad
Inžinierske siete:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti