Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Koval & partners reality ponúkajú exkluzívne na predaj penzión AB LUX

Ulica: Nitra
Mestská časť: Chrenová
Obec: Nitra
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Hotel, penzión
Iné:
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Koval & partners reality ponúkajú exkluzívne na predaj penzión AB LUX skolaudovaný v roku 2005. Nachádzajúci sa v Nitre v k.ú. Chrenová.

Penzión bol používaný na zabezpečenie ubytovania s raňajkami. Noví majitelia môžu pokračovať prakticky okamžite v danom podnikání alebo ho využiť na dlhodobé ubytovanie pre zamestnancov firiem, vytvorenie domova pre seniorov prípadne študentského domova a pod.

Penzión je napojený na všetky IS a okrem mestského vodovodu využíva vlastnú studňu. Je 4 podlažný, má plne vybavených 28 izieb pre dve osoby z toho jedna je prispôsobená pre vozičkárov a dva plne vybavené apartmány pre tri osoby. Penzión má k dispozícii na parkovanie 20 parkovacích miest a 5 garáží.

Budova je murovaná, 1NP z pálených tehál Porotherm 40cm, nosné vnútorné priečky sú z tvaroviek YPOR v skladbovej hrúbke 30cm. Deliace priečky sú murované z porobetónových priečoviek o hrúbke 15cm. Ostatné podlažia sú murované z tvaroviek YPOR v skladbovej hrúbke 40cm ostatné viď 1NP. Objekt je zateplený polystyrénom. Stropy sú riešené ako železobetónové monolitické dosky. Strecha je rovná. Vykurovanie a ohrev teplej vody je zabezpečovaný z vlastnej kotolne dvomi plynovými kotlami zn. Buderus. Okná sú plastové, podlahy sú riešené keramickou dlažbou, PVC podlahovinami a kobercami.

Dispozične je penzión riešený:

1. NP: skladový priestor, chodba, sklad, práčovňa a žehliareň, sklad čistého prádla, sklad špinavého prádla, dielňa, kotolňa, šatňa, wc, sprcha-ženy, šatňa, wc, sprcha-muži, 5x garáž, zádverie, schodisko.

2. NP: vstupná chodba, recepcia, raňajková jedáleň, kuchynka, kancelária, wc-muži, ženy, 7x izba so samostatným wc a kúpeľňou/sprchovací kút, umývadlo/, celková plocha izby je 22,65m2, 1x izba pre vozíčkarov, chodba, požiarné schodisko.

3. NP: hlavné schodisko, vstupný priestor, chodba, 1x apartmán so samostatným wc a kúpeľňou /sprchovací kút, vaňa, umývadlo/, o celkovej ploche 40,15m2, 1x miestnosť pre upratovačku, 10x izba, požiarne schodisko.

4. NP: hlavné schodisko, vstupný priestor, chodba, 1x apartmán so samostatným wc a kúpeľňou /sprchovací kút, vaňa, umývadlo/, o celkovej ploche 40,15m2, 1x miestnosť pre upratovačku, 10x izba, požiarne schodisko.

V prípade záujmu o obhliadku a dalších informácií ma neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle +421905277870.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
korporácia
Úžitková plocha:
1901 m2
Zastavaná plocha:
466 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
30
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Garáž:
áno
Sklad:
áno
Dielňa:
áno
Rok výstavby:
2005
Rok kolaudácie:
2005
Počet poschodí od prízemia vyššie:
3
Celková plocha:
1786 m2
Počet garáží:
5
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Tomáš Koval, RSc

Ing. Tomáš Koval, RSc

Konateľ spoločnosti.
V realitách pracujem od roku 2010, v realitnej kancelárii mám na starosti i finančné poradenstvo v ktorom pracujem od roku 1999.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti