Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj rodinného domu v Jedľových Kostoľanoch

Ulica: Jedľové Kostoľany
Obec: Jedľové Kostoľany
Okres: Zlaté Moravce
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
100 000 €

Popis nehnuteľnosti

Koval Partners Vám ponúka starší rodinný dom v obci Jedľové Kostoľany. Obec leží v prekrásnej prírodnej scenérií, na severe zlatomoraveckého okresu v údolí zovretom zo severu pohorím Tribeč a z juhu Pohronským Inovcom. Do severnej časti chotára zasahuje krasové územie - Kostoliansko-lehotský kras, charakteristický výskytom zaujímavých útvarov (jaskyne Lom, Kamenec či viacero vyvieračiek a prameňov).

Ide o starší jednoposchodový rodinný dom, postavený v roku 1940 z kamennými múrmi hrúbky 70cm.

Prízemie: skladajúce sa zo vstupnej chodby (pokračovaním chodby na schodisko pre poschodie). Ďalej je tu kuchyňa napojená na obecný vodovod, elektrinu a plyn, k vybaveniu kuchyne patrí i sporák na ktorom je možné variť, piesť ale i prikurovať.  Kuchyňa susedí s kúpeľňou vybavenou vaňou umývadlom a samostatným Wc. V ľavej časti prízemia je veľká miestnosť  (8x5m) využívaná ako šatník (s možnosťou prerobenia na ďalšiu izbu, či obývačku. Pred vstupom do chodby na prízemí je presklennené zádverie o veľkosti 8 x1,5m. Elektrický rozvod na prízemí je pôvodný.

Poschodie: sa skladá z dvoch (priechodných) izieb na každej strane vstupného schodiska, poskytujúce obytnú plochu cca 90m2, skladajúce sa z 3 spálni a obývacej izby. V izbách je uložená plávajúca podlaha. Elektrický rozvod na poschodí je po rekonštrukcií prerobený na rozvod s meďenými vodičmi.

Dom má pôvodnú šindlovú strechu. K pozemku patrí dieľňa o veľkosti 12x6m a hospodárska budova 10x10m nachádzajúcou sa pri vstupe na pozemok (s možnosťou prerobenia na garáž).  

Kúrenie je radiatorové cez plynový kotol. Okná i dvere sú pôvodné celodrevené. Dom ponúka široké možnosti prerobenia od rodinného domu po chatu vhodný na bývanie, odpočinok a turistiku v lone prekrásnej prírody.

Ak vás táto nehnuteľnosť oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať, rád si to s Vami osobne prídem pozrieť.

V cene je zahrnuté vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
780 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Šírka pozemku:
14 m
Dĺžka pozemku:
55 m
Podlahová plocha:
95 m2
Skladová plocha:
60 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Dielňa:
áno
Rok výstavby:
1940
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku - 230 V:
áno
Elektrika - blízko pozemku - 380 V:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Satelit:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti