Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Koval reality vám ponúkajú rodinnný dom v obci Rišňovce. Prvá písomná zmienka o obci pochádza z roku 1272. Uhorský kráľ Štefan (1270-1290) udelil synom Euronga, a to Dominikovi (jobagión hradu Nitra), Edeuchovi (predstavený služobníkov), niekoľko usadlostí a medzi nimi aj Rechen - Dolné a Horné Rišňovce. Obec sa nachádza v Nitrianskej pahorkatine v západnej časti okresu Nitra, asi 18 km severozápadne od okresného mesta. Prechádza ňou cesta II/513  z Hlohovca  do Nitry a železničná trať Leopoldov – Nitra. Rodinný dom je orientovaný na juh.

Jedná sa o samostatné stojací dom na rovinatom až mierne svahovitom pozemku o rozlohe 800m2. Dom je čiastočne podpivničený a má dve nadzemné podlažia.

Podzemné podlažie: sa skladá zo schodiska a pivnice, hĺbky 2m so zatepleným stropom pivnice. Je tu hlavný prívod vody realizovaný plastovými trubkami s meďeným jadrom.

Nadzemné podlažie: podlažie rodinného domu sa z dispozičného hľadiska skladá z krytej terasy na ktorej je aj kopaná 16m studňa s čerpadlom vyvedením do záhrady, 2x kúpeľňa s Wc, priestranná kuchyňa, špajza, izba, dieľňa a  veľká obývacia izba s dreveným schodiskom do podkrovia. Časť podlažia (pôvodný dom 10x10m z roku 1970, je tehlový hrúbky 45cm). Ostatné časti domu (prístavba 1izbového domu 10,5x5,5m a nadstavba podkrovia) sú realizované stavebným materiálom Ytong 37,5cm. Na pôvodnom dome je strop drevený, zateplený, ostatné časti domu majú strop betónový. Strecha drevená sedlová, strešná krytina Bramax max, vonkajšia úprava povrchov je fasádna omietka na báze umelých látok. V dome sú ištalované eurookná s izolačnými sklami, parapety hliníkové, vnútorné žalúzie. Dvere v dome sú prevažne drevo masív, podľahy keramická dlažba. Vykurovanie v dome je realizované panelovými radiatormi v kombinácií s podľahovým kúrením (v kúpeľniach a chodbe). Zdroj kúrenia a ohrevu vody je realizovaný 2 prietokovými plynovými kotlami v kombinácií s uzavretými krbovými kachlami (každý systém je využiteľný aj samostatne) a panelovými radiatormi. Rozvody vody a kúrenia plastovým potrubím s medenými vložkami. Elektroinštalácia sveteľná a motorická, kanalizácia (z 2x kúpeľňa a kuchyne), bleskozvod, kuchyňa vybavená veľkou linkou (okolo 6m), sklokeramická varná doska, zabudovaná umývačka riadu, odsávač pár, nerezové drezové umývadlo. z kuchyne možnosť vstupu na terasu. Kúpeľňa obmurovaná plastová rohová vaňa (150x150cm) s nerezovou termostatickou batériou, dve keramické umývadla a Wc splachovacie so zabudovanou nádržkou v stene, vyhotovené vnútorné obklady, elektrický rozvod s automatickým istením a prúdovými chráničmi obvodov.

Podkrovie: sa skladá z chodby, samostatnej kúpeľne so sprchovacím kútom, umývadlom a z Wc (zabudovaná nádržka) s bidetom (určenej pre spaľnu rodičov), veľký šatník, sklad, lodžie, balkóna a troch izieb. Na chodbe je ešte Wc s umývadlom (určené pre hostí).

Všetky fotky rodinného domu nájdete KovalReality.sk.

Podkrovie je murované (Ytong), zateplenie vonkajších obvodových stien domu je polystyrénom hrúbky 7 - 10cm. všetky vnútorné podhľady sú riešené sádrokartónom. Vnútorné omietky sú vápenné. Okná sú celodrevenné eurookná v kombinácií so strešnými oknami s izolačnými sklami, podlahy laminátové a keramická dlažba. Vykurovanie panelovými radiátormi v kúpeľni doplnené spolu s podlahovým. Vnútorné obklady kúpeľní sú vyhotovené. Balkón a lodžia s plochou do 6m2.

Dom bol skolaudovaný v 6/2010. Pozemok je rozdelený na okrasnú časť záhrady (so zapusteným 3,6 kruhovým bazénom) a úzítkovú časť.

Ak vás táto nehnuteľnosť oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať, rád si to s Vami osobne prídem pozrieť.

V cene je zahrnuté vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
800 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Šírka pozemku:
15 m
Dĺžka pozemku:
53 m
Úžitková plocha:
200 m2
Zastavaná plocha:
200 m2
Podlahová plocha:
200 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
5
Energetická náročnosť budovy:
Nízkoenergetický
Typ budovy:
iné
Balkón:
áno
Loggia:
áno
Terasa:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Dielňa:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
2010
Rok kolaudácie:
2010
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
800 m2
Plocha balkóna:
5 m2
Počet balkónov:
1
Plocha loggie:
7 m2
Počet logií:
1
Terasa plocha:
35 m2
Počet terás:
1
Pivnica plocha:
12 m2
Počet pivníc:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti