Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Cyprus - na predaj štúdio s balkónom

Interné ID: ZR
Ulica: Cyprus
Obec: Nitra
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
120 000 €

Popis nehnuteľnosti

Koval reality vám ponúkajú na predaj Štúdiový apartmán nachádzajúci sa na pobreží severného Cypru.

Apartmán Four Seasons sa nachádza na pobreží mesta Iskele neďaleko mesta Famagusta a má fantastickú polohu na dlhej piesočnatej pláži Stredozemného mora, len 40 minút od letiska Larnaca. Štúdio je navrhnuté tak, aby maximalizovalo nádherný výhľad a prírodné krásy Severného Cypru pre dokonalý plážový život, len 300 m od mora.

Otvorený obývací priestor s jedálenským kútom s kuchyňou a priestorom na spanie s uzavretou kúpeľňou. Vonku je balkón, ideálny pre vychutnanie si nádherného výhľadu. Apartmán sa predáva v štádiu Štandard čo zahŕňa: vchodové dvere, interierové dvere, komplet sanita, podlahy, kuchynská linka bez spotrebičov, vstavaná skriňa, predpríprava klimatizácia. Štúdiový apartmán sa nachádza nad obchodmi priestormi. Fotky interiéru sú ilustračné.

Občianska vybavenosť mini-mesta nachádzajúcom sa na pobreží v Iskele ponúka možnosť relaxovať v kúpeľoch, vnútorný a vonkajší bazén, udržiavať sa fit v posilňovni, vyskúšať vodné športy na pláži, zabaviť deti v aquaparku, na ihrisku, alebo si oddýchnuť pri nápoji v plážovom bare alebo bare pri bazéne. K dispozícii sú až dva bazény.

Vhodné nielen ako investícia ale možnosť tráviť voľný čas pri mori. Vzdialenosť len 3 hodiny letu z Bratislavy.

Ak vás táto nehnuteľnosť oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
korporácia
Úžitková plocha:
31.41 m2
Zastavaná plocha:
31.41 m2
Podlahová plocha:
31.41 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
1
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Balkón:
áno
Rok kolaudácie:
2024
Celková plocha:
34.41 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Lucia Bystrická

Lucia Bystrická

Realitný maklér
K realitám ma priviedla kúpa môjho bytu v roku 2015. Orientujem sa hlavne na spokojnosť predávajúcich i kupujúcich. I keď je výber vhodnej nehnuteľnosti niekedy náročný, tak výsledok stojí za to.

  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti