Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Sympatický 3 izbový byt - Šaľa - Veča

Ulica: Nitrianská
Mestská časť: Veča
Obec: Šaľa
Okres: Šaľa
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
99 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj pekný 3 izbový byt s lodžiou v meste Šaľa, na sidlisku Veča. Plocha bytu je 64 m2. Bytový dom je zatepleny, v dome je nový výťah, nové stupačky. Byt sa nachádza na 2.poschodí/ 7.posch. domu. Byt bol rekonštruovaný: v byte sú nove plastové okna, bezpečnostné vchodové dvere, podlaha - plavajúca, dlažba, vinil, kuchynská linka vyrobená na mieru, vstavaná skriňa v izbe, bola renovácia umakartového jadra kachličkovým obkladom.

Dispozícia bytu: veľká chodba, tri samostatné izby, v jednej je lodžia, kuchyňa, kupeľňa, oddelená toaleta. 

K bytu patrí aj dve pivnice - latková a murovaná. Byt sa predava zariadený, zostava sa kuchynská linka na mieru so spotrebičmi, vstavaná skriňa, ostatný nábytok po dohode. Nízke náklady na byvanie. Parkovanie verejne, je možnosť si prenajať vyhradené parkovacie mesto. 

Kompletná občianska vybavenosť - obchodné centra, obchody, škola, školka, detské ihriska, mestské a primestské autobusove spojenie, rieka Váh... Dobrí susedia.

Mesto Šaľa sa nachádza v 11 km od Galanty, 25 km od Nitry, 30 km o Nových Zámkov, 35 km od Trnavy.

Ďalšie detailné informácie ohľadom ponúkanej nehnuteľnosti, Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí alebo telefonicky na t.č. 0907757247, e-mail: stepanova@kovalreality.sk

V cene je zahrnuté vybavenie všetkých úkonov potrebných k prevodu nehnuteľností, vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. Podanie návrhu na vklad je elektronicky, cestou advokátskej kancelárie. Zabezpečujeme taktiež cestou nášho hypotekárneho špecialistu vybavenie hypotekárneho úveru i znaleckého posudku.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
64 m2
Zastavaná plocha:
64 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
3
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
7
Poschodie:
2
Celková plocha:
64 m2
Počet pivníc:
2
Počet vonkajších parkovacích miest:
1
Satelit:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Nataliya Stepanova

Mgr. Nataliya Stepanova

Realitný maklér

  • Pусский
  • Slovensky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti