Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Sympatický rodinný dom 17 km od Nitry - Malé Chyndice

Ulica: Malé Chyndice
Obec: Malé Chyndice
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
133 500 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj priestranný 3-izbový rodinný dom v obci Malé Chyndice, v tichom prostredí. 

Plocha domu 120m2. Dom bol postavený z tehly, zvnútra prešiel kompletnou rekonštrukciou: nové plastové okna, nova elektrina, plynový kotol, voda, stierky, dvere, bodové osvetlenie. Nová kuchyňa so spotrebičmi na mieru. Podlaha - dlažba a plavajúca. Kúrenie je plynové ústredné. Časť domu je podpivničená. Pozemok je rovinaty, na pozemku sa nachádzajú letná kuchyňa a kopaná studňa. Dom nie je zateplený.

Dispozícia domu: chodba, 3 priestranné izby, veľká kuchyňa, kúpeľňa, šatník,  V zadnej časti doma je technická miestnosť kde je kotol a z ktorej je výstup na povalu. Vstup do pivnice sa nachádza v letnej kuchyne.

Dom je pripravený na okamžite byvane. Tichá ulica, pekný výhľad. Dom má veľký potenciál pre nových majiteľov, aby si vonkajšok a záhradu upravili podľa vlastných predstáv. 

Obec Malé Chyndice disponuje dobrou občianskou vybavenosťou. Obec sa nachádza len 7 km od mesta Vráble, 13 km od okresného mesta Zlaté Moravce, 17 km od krajského mesta Nitra.

Ďalšie detailné informácie ohľadom ponúkanej nehnuteľnosti Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí alebo telefonicky na t.č. 0907757247, e-mail: stepanova@kovalreality.sk

V cene je zahrnuté vybavenie všetkých úkonov potrebných k prevodu nehnuteľností, vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. Podanie návrhu na vklad je elektronicky, cestou advokátskej kancelárie. Zabezpečujeme taktiež cestou nášho hypotekárneho špecialistu vybavenie hypotekárneho úveru i znaleckého posudku. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
446 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Šírka pozemku:
15 m
Dĺžka pozemku:
31 m
Úžitková plocha:
120 m2
Zastavaná plocha:
120 m2
Podlahová plocha:
120 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
3
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Pivnica:
áno
Sklad:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
2023
Celková plocha:
120 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Nataliya Stepanova

Mgr. Nataliya Stepanova

Realitný maklér

  • Pусский
  • Slovensky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti