Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Koval reality vám ponúkajú na predaj 5 izbový rodinný dom nachádzajúci sa v pokojnej časti obce Hosťovce neďaleko Zlatých Moraviec. 

Rodinný dom sa nachádza na slnečnom, mierne svahovitom po celom obvode oplotenom pozemku o veľkosti 1117 m2. Inžinierske siete: elektrina, plyn, žumpa, voda zo studni, ktorá bola nanovo vyvŕtaná do hĺbky 62 m.

Dom bol postavený v roku 1995, je postavený z tvárnic, pálenej tehly, stropy sú mijaká a betón, strešná krytina škridla a pozinkovaný plech, okná plastové, v izbách plávajúce podlahy, chodby a schodisko dlažba, zárubne železné, pôvodné drevené interiérové dvere, kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom so zásobníkom, možnosť prepnutia na kotol na tuhé palivo, nový plot z ozdobných tvárnic s kovanou bránou...

Dispozícia:

1.NP.: vstupné schody, hala, obývačka s východom na priestrannú prestrešenú terasu, chodba, kúpeľňa, samostatná toaleta, šatník, kuchyňa, spálňa, izba s východom na balkón  

2.NP.: chodba, 2x izba, samostatná toaleta, kúpeľňa 

1.PP -  suterén: izba, chodba so schodiskom, špajza, kúpeľňa s toaletou, izba s krbovými kachľami, kuchyňa, špajza a technická miestnosť. K dispozícii je izba so samostatným vchodom.

Na pozemku sa nachádza samostatne stojaca garáž pre jedno auto, za ňou je izba, ktorá je podpivničená a prístrešok na drevo. Samostatne stojí aj garáž pre dve autá, za ktorou je urobený altánok vhodný na posedenie s priateľmi. 

Vzdialenosť od Zlatých Moraviec 6 km, od Nitry 30 km. Občianska vybavenosť: Materská škola, Obecný úrad, potraviny, rozličný tovar, pošta.

Ak vás táto nehnuteľnosť oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať, rada si to s Vami osobne prídem pozrieť.

V cene je zahrnuté vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov.

Možnosť vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru.  

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
1117 m2
Úžitková plocha:
330 m2
Plocha pozemku:
1117 m2
Zastavaná plocha:
230 m2
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
5
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
3
Energetický certifikát:
nie
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Voda:
studňa
Krb:
áno
Typ:
exteriérový
Garáž:
áno - 3 autá
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
žumpa
Plyn:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti