Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 4 izbový rodinný dom - bungalov v obci Rišňovce, 20 minut od Nitry. Dom sa nachádza mimo hlavnej cesty, v tichej lokalite, medzi novostavbami. Pozemok má rozlohu 500 m2, je oplotený, rovinatý a pekne upravený. 

Dom je postavený z moderných  kvalitných materiálov. Konštrukcia objektu: porfix, tehla. Okná: plastové 3-skla. Sedlová strecha s pochodzným podkrovím. Strop a dom je zateplený. Strešná krytina: škridla. Kúrenie elektrické podlahové, v 2 izbách je klimatizácia. V celom dome je gressová dlažba. 

Dispozícia domu: obývacia miestnosť spojená s kuchyňou (kuchyňa s kuchynskou linkou a spotrebičmi), 3 spálne (v jednej je klimatizácia), z obývacej miestnosti je výstup na terasu, vstupná chodba, samostatná toaleta s umyvadlom, kúpeľňa (vaňa a sprchový kút, umývadlo, skrinka, bojler), technická miestnosť/špajza. Terasa -18 m2. 

Dom sa predáva zariadený ako je vidieť na fotográfiach.

Je pristrešok na 2 auta, záhradný domček 6 m2, vonkajšia pivnica. V dome - alarm a kamerový systém, diaľkové ovládanie na bránu.

Výborná lokalita - dom sa nachádza v tichom prostredí mimo hlavnej cesty.

Kompletná občianska vybavenosť: škola, škôlka, kostol, obchod, reštaurácie, zastávka autobusu a železničná stanica Rišňovce. Len 12 km - Nitra, dialnica R1A, Hlohovec - 8 km.

Ďalšie detailné informácie ohľadom ponúkanej nehnuteľnosti, Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí alebo telefonicky na t.č. 0907757247, e-mail: stepanova@kovalreality.sk

V cene je zahrnuté vybavenie všetkých úkonov potrebných k prevodu nehnuteľností, vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. Podanie návrhu na vklad je elektronicky, cestou advokátskej kancelárie. Zabezpečujeme taktiež cestou nášho hypotekárneho špecialistu vybavenie hypotekárneho úveru i znaleckého posudku.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
500 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Zastavaná plocha:
131 m2
Podlahová plocha:
113 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Terasa:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Rok výstavby:
2019
Rok kolaudácie:
2019
Celková plocha:
131 m2
Terasa plocha:
18 m2
Počet terás:
1
Počet pivníc:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Nataliya Stepanova

Mgr. Nataliya Stepanova

Realitný maklér

  • Pусский
  • Slovensky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti