Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Investičný pozemok na výstavbu Rodinného domu

Interné ID: ZR
Ulica: Pod Katrušou
Mestská časť: Horné Krškany
Obec: Nitra
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
119 000 €

Popis nehnuteľnosti

Koval reality vám ponúkajú na predaj investičný pozemok určený podľa územného plánu na IBV, nachádzajúci sa v Nitre, časť Horné Krškany.

Pozemok je o rozlohe 702 m² + podiel na prístupovej ceste 92,15 m2, rozmer cca 24 x 27 m. Pozemok je slnečný, svahovitý, nachádzajúci sa v intaviláne, siete sú na hlavnej ceste, lokalita novostavieb s krásnym výhľadom. Šírka budúcej cesty je 8 m. Vhodný ako investícia do budúcna. Pozemok sa predáva bez prípojok. Výhodou je blízka dostupnosť do mesta. 

Ak vás táto nehnuteľnosť oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať, rada si to s Vami osobne prídem pozrieť.

V cene je zahrnuté vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
702 m2
Typ zeme:
svahovitá
Teritórium:
Intravilán
Šírka pozemku:
24 m
Dĺžka pozemku:
27 m
Celková plocha:
794.15 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Lucia Bystrická

Lucia Bystrická

Realitný maklér
K realitám ma priviedla kúpa môjho bytu v roku 2015. Orientujem sa hlavne na spokojnosť predávajúcich i kupujúcich. I keď je výber vhodnej nehnuteľnosti niekedy náročný, tak výsledok stojí za to.

  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti